Профорієнтаційна робота на Міжнародному форумі «Успішний 11-класник»

1 жовтня 2019, 22:47

     Співробітники кафедри терапії і клінічної діагностики доцент Немова Т.В. та старший викладач Палюх Т.А., разом із  старшим викладачем кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім.акад. В.Г.Касьяненка Мельником О.О. представили факультет ветеринарної медицини НУБіП України на V Міжнародному форумі «Успішний 11-класник», який організовувала  компанія ZNO.ua на базі Міжнародного виставкового центру у м.Києві.

     Форум «Успішний 11-класник»  – це масштабна освітня подія, на якій збираються експерти із підготовки до ЗНО, представники найкращих ВНЗ та менеджери з підбору персоналу провідних компаній України з єдиною метою: дати кожному абітурієнтові необхідну інформацію щодо вступу до університету.
    На форумі у абітурієнтів була можливість поспілкуватись із представникам ВНЗ, обговорити актуальні питання вибору професії та закладу освіти, процес навчання та перспективи працевлаштування,  підготовку до ЗНО, а також відвідати цікаві та корисні лекції і майстер-класи, дискусії, розіграші та квести.
     Дякуємо організаторам заходу - компанії ZNO.ua за запрошення та чудову організацію Форуму.
Доцент Т. Немова

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook