Нагородження найкращих читачів та бібліотекарів – так відсвяткували працівники нашої книгозбірні Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня 2019 року
  Щороку 30 вересня працівники книгозбірень відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Тож привітати бібліотекарів завітав перший проректор Ігор Ібатуллін, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, вчений секретар Оксана Барановська, начальник навчальної частини Оксана Зазимко, директор навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко.

     У своєму виступі Ігор Ібатуллін відзначив важливу роль бібліотеки у навчально-виховному процесі університету та побажав бібліотекарям творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у благородній просвітницькій справі.

     З нагоди професійного свята, а також за сумлінну і багаторічну працю від керівництва університету Почесними грамотами нагороджені Анна Арсенюк, звідувач філії бібліотеки у навчальному корпусі № 10; Тамара Тракай, бібліотекар І категорії відділу комплектування; Оксана Павлушенко, завідувач відділу інформаціних технологій; Юлія Шаповал, завідувач сектору підтримки автоматизованої бібліотечної системи.

   Вже традицією є і відзначення напередодні Всеукраїнського дня бібліотек найкращих, найактивніших читачів наукової бібліотеки 2019 р., якими стали: 
Іваницький Євгеній Петрович, студент ІІІ курсу агробіологічного  факультету;
Хрущова Ірина Олексіївна, студентка ІІІ курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології;
Левченко Надія Андріївна, студентка II курсу ННІ  лісового та садово-паркового господарства;
Кривородько Богдан Ігорович, студент III курсу факультету землевпорядкування;
Красноштан Олександр Олександрович, студент II курсу факультету аграрного менеджменту;
Щербашин Петро Андрійович, студент ІІ курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження;
Красновид Ольга Сергіївна, студентка ІІІ курсу факультету ветеринарної медицини.
 
 
 
 
 
   
 
     В подарунок від бібліотеки найкращі читачі отримали грамоти та художню книгу «Доки світло не згасне назавжди» сучасного українського письменника Макса Кідрука, що у серпні 2019 р. лише вийшла з друку.
 
Тетяна Кіщак,
директор наукової бібліотеки
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook