Аспіранти та викладачі представили університет на міжнародній конференції Tropentag 2019

25 вересня 2019 року
     Представники з десятьох університетів-учасників проекту міжнародної програми Еразмус+ TOPAS «Від теоретично-орієнтованого до практичного навчання в аграрній сфері» взяли участь в Міжнародній конференції Tropentag 2019, яка проводилась цього року в Університеті Касссель (Німеччина) з 17-19 вересня.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла делегація у складі: Максима Діброви, Максима Клименка, аспіранти економічного факультету; Оксани Вітряк, асистент кафедри економіки праці та соціального розвитку та Катерини Тужик, доцент кафедри економічної кібернетики.

     Тема конференції присвячувалась проблемам сталого природокористування в тропіках та субтропіках. Понад 800 учасників висвітлили результати своїх досліджень та розробок в ході воркшорів, постерних сесій та пленарних засідань. 

     Протягом першого дня було проведено пленарне засідання під керівництвом координатора проекту проф. Р.Шлаудерера (HSWT), в ході якого було обговорено питання щодо написання довідника з кращих практик реалізації проекту TOPAS, оновлення контенту офіційного сайту проекту (https://www.erasmus-topas.eu), розповсюдження інформації в соцмережах (https://www.facebook.com/TOPAS/, https://twitter.com/TOPAS_HSWT) та використання курсу MOOC, створеного учасниками проекту, в навчальному процесі. 

На відкритому воркшопі в другій половині дня були презентовані постери від команди TOPAS для учасників конференції. Від НУБіП було представлено дві роботи: “The influence of credible data on research outcomes (cereals case)”, що перекладається як “Вплив достовірних даних на результати наукових досліджень (приклад зернових) та “Ukrainian Farm Management Data Network - Practice Oriented Approach for an Innovative Practice Oriented Training of Students”, що в перекладі “Дані управління українським фермерством – практично-орієнтований підхід навчання студентів”.
 
     Початок ранкового воркшопу у четвер 18 вересня стосувався проблеми підтримки молоді в сільському господарстві та наукових дослідженнях, в рамках якого Хінек Рубік (Чеський університет наук про життя),  поділився досвідом написання наукових робіт та опублікування їх в міжнародних наукових журналах.
 
Зустріч завершилася чіткими цілями, поставленими на наступний етап реалізації проекту. 
 
Для отримання додаткової інформації: https://erasmus-topas.eu
 

Катерина Тужик,
доцент кафедри економічної кібернетики,
Оксана Вітряк,
асистент кафедри економіки праці та соціального розвитку
Максим Діброва, Максим Клименко,
аспіранти

 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook