Центр соціально-психологічної служби пропонує свої послуги

20 вересня 2019 року

     Навіть у найсильніших та найбільш успішних людей настають моменти в житті, коли сила вичерпується, коли бракує ресурсу на вирішення проблеми, зникає здатність до формування нової мети діяльності, коли в стосунках з іншими зникає гармонія, а то й просто – немає поряд того, хто зрозуміє, вислухає, розрадить, порадить. У такому випадку не варто доводити себе до розпачу й відчаю: можна просто звернутися до психолога.
    Колектив кафедри психології гуманітарно-педагогічного факультету, усвідомлюючи відповідальність покладеної на нього місії, прагне постійного розвитку, тому й розширює напрями своєї діяльності, зокрема активізує роботу Центру соціально-психологічної служби.
    «Ми переконані, що ця амбітна мета нам під силу, ‒ зазначив завідувач кафедри доктор психологічних наук, професор В.М. Шмаргун. – Науково-педагогічні працівники кафедри володіють різними методами психотерапії, постійно підвищують рівень своєї кваліфікації».
    Психологи готові здійснювати індивідуальні консультування відповідно до запитів клієнтів. Вони допоможуть пережити складний етап у житті, втрату, впоратися з труднощами, що заганяють у безвихідь, подолати страхи, тривожні стани, незадоволеність собою; навчать протистояти маніпуляціям. Фахівці сприятимуть глибшому самопізнанню клієнта, допоможуть йому зрозуміти себе та інших. Якщо ж виникає усвідомлення необхідності покращити стосунки з рідними, коханими, а може, й колегами на роботі – вони теж стануть у пригоді.


     Також науково-педагогічні працівники запрошують до участі в тренінгах:

     • особистісного розвитку,
     • розвитку комунікативних умінь,
     • формування конструктивної поведінки в конфлікті,
     • формування готовності до сімейного життя,
     • згуртованості студентської групи;
     • формування мотивації до самоосвітньої діяльності.

    Центр соціально-психологічної служби знаходиться в навчальному корпусі № 1, 23 аудиторії (кафедра психології). Час роботи: 14:00-17:00.


  Колектив психологів запрошує всіх охочих до співпраці!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook