Лекція на тему: «Досвід Німеччини та ЄС: роль дорадчих служб в адаптації агросектору до зміни клімату, державна підтримка заходів з адаптації до зміни клімату на рівні фермерських господарств»

4 вересня 2019 року
На запрошення кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та за сприяння проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» (APD) 4 вересня незалежний експерт з питань сільського господарства та розвитку сільських територій Стефан Розенов, прочитав лекцію студентам факультету аграрного менеджменту на тему: «Досвід Німеччини та ЄС: роль дорадчих служб в адаптації агросектору до зміни клімату, державна підтримка заходів з адаптації до зміни клімату на рівні фермерських господарств». 
 
 
Лекція була присвячена питанням запобігання зміні клімату та адаптації до його зміни у Спільній аграрній політиці ЄС.
Стефан Розенов розкрив сутність характеру та особливості формування політики у галузі зміни клімату та сільського господарства на федеральному рівні Німеччини та на рівні окремих федеральних земель. Доповідач окреслив роль дорадчих служб для скорочення викидів парникових газів у аграрному секторі та адаптації сільських та рибних господарств до наслідків зміни клімату.
Також лектором було проведено порівняння заходів з адаптації до наслідків зміни клімату в Німеччині та запланованих заходів у Стратегії адаптації України.
 
 
 
На лекції були присутні студенти  бакалаврату та магістратури спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування», а також викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.
 
Аліна Троян, доцент кафедри
менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook