Запрошуємо на навчання за магістерською програмою «Ветеринарні превентивні технології забезпечення здоров’я тварин»

6 вересня 2019 року

     Магістерська програма „Ветеринарні превентивні технології забезпечення здоров’я тварин” - одна із профілюючих програм практичного спрямування за якою студенти навчаються аналізувати причини виникнення, механізми розвитку, перебіг, методи розпізнавання, лікування та розробляти і впроваджувати превентивні заходи щодо хвороб неінфекційної, інфекційної та інвазійної природи у різних видів тварин. Ця програма допомагає студентам не тільки оволодіти знаннями з найбільш масових і розповсюджених на території України хвороб, але і формувати клінічне мислення. Методи і прийоми, які застосовуються при вивчені хвороб тварин різної етіології розглядаються з точки зору сучасних підходів до діагностики, лікування та профілактики.

     Магістерська програма «Ветеринарні превентивні технології забезпечення здоров’я тварин» передбачає вивчення наступних дисциплін:
  1. Превентивні технології забезпечення здоров’я продуктивних тварин
  2. Превентивні технології забезпечення здоров’я коней
  3. Превентивні технології забезпечення здоров’я дрібних та екзотичних тварин
     Це комплексні дисципліни, які забезпечуються викладанням на п’яти клінічних кафедрах: Терапії і клінічної діагностики, Акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, Хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка, Епізоотології та організації ветеринарної справи, Паразитології та тропічної ветеринарії.  
     Вивчення дисциплін магістерської програми відбувається у другому та третьому семестрах. Завершується навчання підготовкою та захистом магістерської роботи.
     Колектив кафедри терапії і клінічної діагностики запрошує на навчання за магістерською програмою «Ветеринарні превентивні технології забезпечення здоров’я тварин» студентів магістратури набору 2019 року.
Доцент Голопура С.І.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook