Навчальна практика з «Механізації лісогосподарських робіт»

8 липня 2019 року
с. Дзвінкове, кафедра лісівництва, ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція»

    Сучасний студент повинен володіти високим рівнем знань у спеціальній галузі конкретної дисципліни. Однією з форм навчання студентів, є навчальні практики з фахових дисциплін, які дозволяють закріпити теоретичний матеріал і набуття студентами практичних навичок. Серед них є і навчальна практика з «Механізації лісогосподарських робіт», яка спрямована на підготовку студентів до виконання комплексу взаємопов’язаних виробничих завдань, із подальшим їх застосуванням на виробництві.
Навчальна практика включає питання з вивчення будови, робочого процесу, регулювання й основних техніко-експлуатаційних показників базових моделей лісогосподарських тракторів. Засвоєння особливостей їхніх конструкцій і технологічного обладнання. Також, опанування загальних принципів роботи механізмів систем цих тракторів та проведення щозмінного технічного обслуговування тракторів.


   Також, студенти навчилися комплектувати машинно-тракторні агрегати для виконання польових робіт, зокрема׃ вивчення основних конструктивних особливостей спеціальних машин і знарядь, проведення щозмінного технічного обслуговування та основних регулювань, та засвоєння основних правил та прийомів роботи агрегатів.


     Кожен день практики складається з теоретичного засвоєння матеріалу, стосовно теми заняття, а наступний етап - виїзд на навчальний полігон для виконання польових робіт спеціалізованою технікою.

 

 

       Навчальна практика традиційно проводиться на базі ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» де студенти мають змогу проживати в гуртожитку, а харчування забезпечує столова підприємства.
       База практик розміщена поблизу річки Ірпінь, яка поліпшує дозвілля студентів після занять.

      Навчальна практика, крім виробничих навичок дозволяє студентам сформуватись як фахівцям своєї галузі, а також краще згуртуватись у дружній колектив.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook