Вікторія Покотило: ми всі різні, але об'єднав нас НУБіП і факультет землевпорядкування!

3 вересня 2019 року
     Прекрасна та квітуча наша Україна багата на талановитих людей. Ось і наш університет, зокрема факультет землевпорядкування, за результатами вступної кампанії зібрав їх частинку.

     До чого душа лежить, до того і руки прикладуться – нагадує нам українська приказка. Дійсно, тільки велике бажання довести свої навики до досконалості, змушують докладати зусилля, жертвувати свій час та сили. Ось новоспечена Юлія Павленко студентка 1 курсу 3 групи має добрі навички у малюванні, але віднедавна вирішила спробувати себе у digital artwork. Цифрове мистецтво захоплює та вражає не менше, ніж написані картини за допомогою пензликів.

     — Малюю з дитинства, але комп'ютерним мистецтвом займаюсь лише рік. Освоїла його сама, – каже Юлія.

     Ще одне цікаве та не менш енерговитратне захоплення має Анастасія Бєлоконь. Вишиті картини з бісеру прикрашають домівку Анастасії. Своїми руками можна вишити будь що, але найулюбленішою своєю роботою Анастасія вважає картину Густава Клімта "Поцілунок". Оригінал картини заворожує, а вишита бісером репродукція ще більше підкреслює її фарби та цікавість.

     Не соромляться розповідати про свої таланти Владислава Прохоренко та Кирило Сидорчишин. Вона співає, він грає на гітарі. Серед наших першокурсників є і гумористи. Іван Палінчак неодноразово брав участь у КВН у складі команди "Мукачівська файта". Своїми запальними жартами виборюючи перші місця у Мукачеві та брали участь у КВН у НУБіП.

     До того ж наші першокурсники можуть похизуватися своїми науковими досягненнями. Інтернет-форум Geoweek щороку дає можливість юним землевпорядникам проявити себе та підготувати наукові проекти на теми пов'язанні із особливостями сучасного землекористування. Учасниками форуму неодноразово ставали Андрій Романюк, Кароліна Боровик, Таїсія Дьячкіна, Леся Янець. На Всеукраїнському конкурсі есе на тему "Що для мого населеного пункту означає децентралізація?" 2018 року автору вдалося вибороти І місце серед учасників з усіх куточків України.

    VІІ "Фестиваль студентської науки" 2018 року надав шанс студенткам Віті Коваленко та Анастасії Хомич організувати роботу наукового гуртка «Консультант» та показати свої здібності. Також, Віта Коваленко, окрім досягнень у науковій діяльності, має здобуте І місце з шахів серед навчальних закладів Рівненської області.

     А ще наші хлопці (Олександр Стамбуляк, Владислав Никонець, Ілля Ілляшов, Ярослав Іваненко, Владислав Мелешко, Олександр Вертелецький, Святослав Водянко) перемогли у спортивних змаганнях серед першокурсників НУБіП, що проводилися з нагоди свята «День знань – 2019». Вони стали найсильнішими серед 12 факультетів та інститутів НУБіП, а найкращим бомбардиром виявився староста першої групи Олександр Стамбуляк.

     Свої відбитки у спорті залишили вищезгаданий Іван Палінчак у баскетболі та Влад Синільник у тайському боксі. Хлопці активно займаються улюбленими видами спорту та беруть участь у змаганнях. Наприклад, Влад став чемпіоном Києва.

     Станіслав Янчук під час навчання у коледжі вів активне громадське життя і протягом трьох років був головою студентської ради, старостою групи, за час навчання отримав чимало подяк, дипломів та нагород.
     Ми всі різні. Маємо різні захоплення та вподобання. А те що нас об'єднало має назву факультет землевпорядкування!

Вікторія Покотило,
студентка факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook