Студент ННІ лісового і садово-паркового господарства Микола Кучерявий – новообраний студентський мер міста Києва

29 серпня 2019 року
     Регіональна студентська республіка – традиційний фестиваль студентської молоді, що охоплює активну молодь усієї України. І цього року учасникам пощастило позмагатися у липні поточного року.

     Сам захід проходив у декілька етапів. Перший – суб-фестивальний: «Леся Фест» (поетичний фестиваль на честь поетеси Лесі Українки,) «Live Music Awards», фестиваль дизайнерів, художників, діджеїв і, звичайно ж, спортивні змагання із волейболу, футболу, шахів та різноманітні факультативи-ознайомлення з організаційно-діяльнісною грою в політичну партію, участь в яких, упродовж першого дня, взяли студенти із провідних київських ЗВО та коледжів.

     Упровдовж наступного – учасники поділитися на команди та працювали над планом розвитку України, після чого сміливо презентували свої ідеї як студентам, так і жителям міста Києва. Після такого очікуваного голосування фаворитом та безперечним переможцем у змаганні за звання студентського мера м. Києва став студент ННІ ЛіСПГ НУБіП України Микола Кучерявий. Але окрім гучної посади Микола став переможцем музичного фестивалю «Live Music Awards» у номінації «найкраща композиція на соціальну тематику» та отримав перемогу за найкращу поезію серед учасників «Леся Фест».

     Після обрання Микола почав формувати команду з найкращих студентів міста Києва для участі у «Всеукраїнській студентській республіці». Команду сформували студенти НУБіП, КНУ імені Тараса Шевченка, КПІ ім. Ігоря Сікорського, НУХТ, КНУКіМ та Києво-Могилянської академії. Члени команди м. Києва змагалися з командами-представниками Полтави, Чернівців, Миколаєва, Херсону, Волині, Рівного, Харкова, Кропивницького та Вінниці. 
     Учасники нашої команди посіли перші місця за найкращий відеофільм та найкращу журналістську відеороботу. Також вибороли призові місця у квесті, волейболі, водному волейболі, грі «Alies», мафії, змаганнях на звання «кращого фотографа» республіки, отримали перемогу у рубриках «найкращий відеофільм» та «найкраща журналістська відео робота».
     У кооперації з Віталієм Хафіюком (студентським мером міста Чернівці) створили свою політичну партію та коаліцію та висунули на посаду студентського президента України Владислава Маєра, який і отримав це звання завдяки спільній праці двох команд.

     Всеукраїнська республіка – це тільки початок нашої роботи, надалі ми почнемо комунікації із міською радою та будемо плідно працювати на благо усього студентства України, поділився Микола.

Анастасія Стародуб
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook