Полодоовочевий сад запрошує придбати свіжу органічну городину і зелень

2 вересня 2019 року
     Пам’ятаєте професійну телевізійну «підводку» головної героїні фільму «Москва сльозам не вірить»: наша фабрика випускає продукцію для жінок, тож чоловіки можуть зайнятися своїми суто чоловічими справами, а от жінкам буде цікаво…

     А ця наша інформація буде цікава і жінкам, і чоловікам. Але за умови, що в них немає ні дачі, ні присадибної ділянки, а городини хочеться. Мова про університетський плодоовочевий сад, який запрошує всіх бажаючих придбати свіжу органічну продукцію.

     Сьогодні ми пропонуємо капусту – білокачанну і савойську, столовий буряк, моркву, зелень тощо, говорить завідувач лабораторії «Плодоовочевий сад» Юрій Кордун. Вирощують її як на відкритих ділянках, так і в закритому грунті.
     Крім того, можуть потішити свій смак любителі кизилу і ожини, врожай яких чималий. Наскільки вони корисні, зайве і розповідати.
     Тож, беріть гроші і мершій до саду! Продукцію реалізовуємо безпосередньо на території саду (вхід з боку стайні лабораторії конярства) з 9 ранку і до 17 вечора. Ціни – вельми привабливі.

  

P.S. Редакція «Університетського кур’єру» скоштувала зелені дари і засвідчує високу якість продукції. І її неперевершений смак!

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook