Знайомимося з представниками майбутніх магістрів-управлінців у сфері освіти

2 серпня 2019 року

Колектив кафедри методики навчання та управління навчальними закладами гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України продовжує знайомитися з абітурієнтами, які подали документи на освітньо-професійні програми «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» зі спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Сьогодні ми ведемо розмову з Аленом Зіноруком, який подав документи на освітньо-професійну програму «Управління навчальним закладом».

- Ален, розкажіть про себе.

- Мене звати Ален Володимирович Зінорук. Я народився в м. Жашків Черкаської області, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти я здобув на факультеті перекладачів Київського національного лінгвістичного університету.

- Звідки Ви дізнались про наш університет?

- Вперше про НУБіП України мені розповів завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Білан Сергій Олексійович, якого мій батько, Володимир Петрович Зінорук, вважає одним із своїх найкращих учнів. Потім я став регулярно переглядати матеріали сайту Вашого університету і дізнався про освітньо-професійні програми гуманітарно-педагогічного факультету. Мої батьки - вчителі, саме тому я обрав освітньо-професійну програму «Управління навчальним закладом», оскільки фактично моє професійне спрямування почалося з дитинства.

- Ален, що найбільше Вас привабило в НУБіП України?

- Вперше, ми з друзями приїхали до Вас на «День відкритих дверей», і мене вразила величність Вашого університету, його територія та її ошатність. Крім того, мені дуже сподобався Ботанічний сад НУБіП України, адже я також народився і виріс у дуже гарній місцевості.

-Чи є у Вас плани на майбутнє, ким Ви мрієте стати?

- Я хочу продовжити сімейну династію і здійснити мрію моїх батьків. Я планую стати викладачем закладу вищої освіти, вступити в аспірантуру і бути справжнім науковцем.

-Ален , чим Ви цікавитесь крім навчання, чи є у Вас захоплення?

- Мені дуже подобається велоспорт, я вже здійснив понад ста подорожей на велосипеді в різні куточки України. До речі, переглядаючи сайт НУБіП України, я не один раз читав про подорожі студентських та викладацьких колективів різних факультетів Вашого університету, тому думаю, що навчатися тут мені буде дуже цікаво.

Розмову провів Сергій Кубіцький

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook