Підписано договір про співробітництво з Андижанським аграрним університетом

4 липня 2019 року
     НУБіП продовжує розширювати географію міжнародних партерів: сьогодні договір про співробітництво та організацію взаємовідносин підписано з Андижанським аграрним університетом. Документ своїми підписами скріпили керівники вишів – Станіслав Ніколаєнко і Абдулазіз Абдувасіков.

     Метою договору є сприяння зміцненню науково-технічного співробітництва в галузі наукових досліджень, підготовки аспірантів, забезпечення якості освіти, інституційного розвитку, поширення інформації і забезпечення можливості для професорів, аспірантів, магістрів і студентів обох університетів брати участь у програмах обміну і співробітництва.

     Це перший візит Абдулазіза Абдувасікова в Україну і наш університет, який справив на нього приємне враження великим студентським контингентом, гарною матеріально-технічною базою, укомплектованою бібліотекою та чудовим ботанічним садом. Він також відзначив, що Андижанський аграрний університет має студентський контингент близько 4 тисяч і випускає кадри для сільського господарства, в т.ч. тваринництва, рослинництва (вирощування бавовни тощо) і тому вони зацікавлені у співпраці з НУБіП.

 

Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook