Межигір'я: красиве місце з драматичним минулим

4 червня 2019 року
с. Нові Петрівці
Межигір’я – це музей корупції. Він зазнав слави як колишня резиденція В. Януковича (2002-2014). Після подій Євромайдану територія, що раніше знаходилась за сімома замками, відкрилась для відвідувачів та сколихнула світ пихатою розкішшю. Зараз це одне з найкращих і найчистіших місць для відпочинку у Київській області, куди можуть потрапити усі бажаючі.
Магістри 1 групи факультету землевпорядкування разом з наставником групи Людмилою Гунько відвідали колишню резиденцію і були вражені її масштабами. Загальна площа парку майже 140 га. Каскад штучних озер, бункер, вертолітний майданчик, теплиці, яхти, тенісні корти, басейни, сауни, альтанки, скульптури, бензоколонки, соляна печера. Колишній будинок Януковича – свого роду український Версаль, що не має аналогів. З тераси відкривається чудовий вид на Київське море. За документами із резиденції, вартість штор у Хонці – 300 тис. євро, а ручки на дверях – 43 тис. євро.  
Межигір’я – це території з неперевершеним ландшафтним парком. Оцінивши красу парку з його акуратними зеленими газонами і пишними осінніми барвами золота і багрянцю, хочеться зробити якомога більше фото.
   
Територія Межигір'я сьогодні виглядає акуратно і, на диво, доглянутою. Тут працює близько 200 людей. Все працює так, як має бути в Національному парку. Сподіваємося він залишиться парком для людей.
Казкові володіння біглого президента виглядають сьогодні чудово і буквально заворожують мальовничими видами. Ми переконалися в цьому самі.
Анна Багінська,

магістр факультету землевпорядкуання

 

 

  

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook