Доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі – член експертної ради проекту «Аграрна еліта України - 2019»

7 червня 2019 року
     Проект «Аграрна еліта України» урочисто відзначив 100 найкращих і найефективніших аграрних підприємств України за результатами роботи 2018 року. Переможців назвав провідний аграрний журнал The Ukrainian Farmer, який відомий на ринку вже 10 років. Робота з відбору домінантів тривала протягом року.

     Уже вдев’яте The Ukrainian Farmer зібрав у Національній філармонії аграрну еліту України. Червоною доріжкою йшли керівники та власники провідних компаній, що у 2018-му досягнули високих результатів у розвитку власної справи, успішно реалізували інфраструктурні проекти, запровадили новаторські підходи в агротехнології, соціальній відповідальності.

     Нагадаємо, «Аграрна еліта України» — всеукраїнський відбір і визнання тих агропідприємств, які зробили крок уперед у розвитку власного бізнесу, мають значні здобутки у своїй ринковій ніші, застосували на практиці нові технології, зробили суттєвий внесок в соціальній сфері, залучили значні ресурси для розбудови інфраструктури тощо. Святковому заходу передувала серйозна робота з відбору і оцінки підприємств. До складу експертної ради увійшла і доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі Любов Панкратова.

     Весь спектр досягнень українського агросектора відображено у 12 номінаціях статусної рейтингової відзнаки – «Потужний розвиток», «Надійність і стабільність», «Інноваційність», «Модернізація виробництва», «Розвиток переробки», «Визнання колег», «Технічне переозброєння», «Удосконалення технології», «Успішна диверсифікація», «Соціальна відповідальність», «Розвиток інфраструктури», «Ефективне виробництво»... Нагороди номінантам вручали відомі діячі культури та мистецтв, представники влади й бізнесу, посли європейських держав. А генеральним партнером церемонії стала компанія Агро Імпорт Груп.

 

     Урочистості того вечора гармонійно поєдналися з дружнім теплим спілкуванням, під час якого гості могли обмінятися думками та враженнями. Неповторна атмосфера, наповнена позитивними емоціями і вишуканим музичним супроводом, подарували гостям святковий настрій і прагнення до нових перемог. Розділити радість заслуженого визнання та привітати лауреатів завітали їхні колеги й партнери – представники аграрних підприємств, комерційних та юридичних компаній, банків.

Надія Резнік,
завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook