Викладачі кафедри геодезії та картографії взяли участь у зустрічі випускників факультету землевпорядкування 1999 року

5 червня 2019, 13:47
     Протягом травня і початку червня в НУБіП вже традиційно проходять зустрічі випускників. Відбулася така зустріч і серед випускників факультету землевпорядкування. Цього разу тих, які закінчили Університет у 1999 році.

     На початку зібрання декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков щиро привітав його учасників. Він коротко нагадав випускникам про історичні віхи становлення факультету та його розвитку, а також поінформував про головні досягнення і зміни, які відбулися в університеті і на факультеті протягом останніх років.

     У своєрідну атмосферу свята занурили випускників студенти. Другокурсниця Аліна Конюшок виконала запальні пісні, а Анастасія Негода повідала життєву мудрість зі слів Ліни Костенко.

     До привітань випускників також приєдналися завідувач кафедри геоінформатики та аерокосмічних досліджень землі, професор Світлана Кохан, якій пощастило бути наставником в одній з груп випускників. А професор Дмитро Добряк у своєму вітальному виступі зауважив, що сьогодні факультет землевпорядкування НУБіП добре відомий і потужний заклад підготовки і перепідготовки фахівців у галузі геодезії та землеустрою. На переконання першого декана факультету землевпорядкування Олександра Панчука, випускники факультету дуже ерудовані та перспективні, згадав він й те, що двоє з них стали очільниками землевпорядної служби, багато з них відбулися як співробітники державних і приватних підприємств земельної сфери, молоді науковці, або ж займають керівні посади. Також кілька приємних слів висловили присутнім доценти Олександр Канаш і Любов Рафальська.

     По завершенню зустрічі, випускники Тамара Величко, Олександр Ткаченко та Ольга Яцук висловили гордість за свою альма-матер, яка дала путівки у життя своїм вихованцям, подякувавши за можливість згадати чудові студентські роки, поспілкуватися між собою та викладачами. Випускники висловили подяку адміністрації факультету за надану можливість для організації зустрічі, цікаву розповідь про сьогодення і нові досягнення факультету й Університету.

Анастасія Матейченко,
студентка факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook