Особливості вступної кампанії та проведення екзаменаційних сесій обговорено з директорами відокремлених підрозділів

22 травня 2019 року
     22 травня відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на викликах сьогодення, пов’язаних з проведенням вступної кампанії, формуванням державного замовлення, звернув увагу директорів на необхідності вжиття додаткових заходів для забезпечення ступеневої освіти, продовження роботи по підвищенню якості навчання, здійсненню профорієнтаційних заходів.

     Учений секретар Оксана Барановська акцентувала увагу директорів відокремлених підрозділів на дотриманні чіткого алгоритму підготовки та проведення виборів ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, що відбудуться 4 червня, закликала дотримуватися усіх процедур проведення виборів.

     Відповідальний секретар приймальної комісії університету Лідія Гончарук наголосила на особливостях цьогорічної вступної компанії, окреслила строки її проведення, нагадала про перелік документів, які регламентують діяльність приймальної комісії.

     Директори відокремлених підрозділів НУБіП України доповіли про хід екзаменаційних сесій у своїх закладах, що проходять у плановому режимі, запевнили відсутністю суттєвих перешкод, які завадили б успішному завершення навчальному року.

     На завершенні наради було обговорено питання організації участі відокремлених підрозділів у святкуваннях Дня університету 31 травня, у тому числі план спільної експозиції відокремлених підрозділів, приурочену святкування 121-й річниці з дня заснування НУБіП України.


Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook