Яна Богданович – призер ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності»

7 травня 2019 року
    У Київському національному університеті технології та дизайну відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної ті інноваційної діяльності».

     До участі в конкурсі було подано 76 наукових робіт від 89 авторів,які надійшли з 35 закладів вищої освіти. Конкурс проводився у два етапи: заочний – рецензування студентських наукових робіт та очний – підсумкова науково-практична конференція щодо захисту наукових робіт. За результатами рецензування було сформовано рейтинговий список наукових робіт, а авторів 20 робіт було запрошено на підсумкову конференцію.

     НУБіП України представляла студентка 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Богданович Яна з темою «Фінансове забезпечення інноваційного розвитку підприємств», яка була виконана під керівництвом завідувача кафедри фінансів, д.е.н., професора Давиденко Н.М.

     Яна гідно представила результати роботи, комісія високо оцінила актуальність та глибину проведеного дослідження, а також представленні авторські розробки та пропозиції. Дана робота викликала жвавий інтерес та ряд питань у журі конкурсу, студентка ґрунтовно відповіла на всі запитання які виникли в ході дискусії.

    Яна Богданович була нагороджена дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності», а її науковий керівник Надія Давиденко відзначена грамотою за керівництво науковою роботою переможця ІІ туру.


 

Зоя Тітенко,
старший викладач кафедри фінансів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook