Роман Зінченко – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація»

20 квітня 2019 року
     19 квітня. До логічного завершення підійшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація».

     З цієї нагоди оргкомітет зібрав учасників для оголошення результатів. Нагадаємо, що відповідно до наказу Міністра освіти і науки України, НУБіП вже другий рік поспіль обрано базовим закладом для проведення другого етапу. І як зазначила у вітальному слові декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, участь в олімпіаді взяли 18 закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців з якості, стандартизації та сертифікації в Україні. Упродовж двох днів запеклої боротьби 52 студенти із 18 ЗВО виборювали нагороди. Перш, ніж перейти до результатів, Лариса Баль-Прилипко зазначила, що кожен учасник – вже переможець, адже став кращим у внутрівузівських змаганнях.

 

     А щоб довго не тримати інтригу, декан Лариса Баль-Прилипко разом із головою журі Владиславом Сухенко назвали імена переможців чесної і безкомпромісної боротьби та вручили їм відзнаки. Отож, в індивідуальному заліку перше місце посів студент Національного університету біоресурсів і природокористування України Роман Зінченко, друге місце розділили студентка Одеської державної академії технічного регулювання та якості Тетяна Шевченко та студентка Національного університету "Львівська політехніка" Олена Гавриш, а третє – студент Миколаївського національного аграрного університету Євгеній Купрін, студентка Національного університету харчових технологій Вікторія Калмазан та студентка Таврійського державного агротехнологічного університету Діана Бартиш.

     Приємно, що керівники делегацій високо оцінили організацію олімпіади і подякували за її проведення. Завершилися урочистості нагородженнями від роботодавців факультету переможців і учасників олімпіади цінними подарунками. Зокрема, директор ТОВ "Центр підтримки підприємців" Андрій Шевчук володарю І місця Олімпіади Роману Зінченку вручив грошу нагороду у розмірі 3000 грн., а всім учасникам від компанії Де Ла Марк – виробника екологічної побутової хімії, були вручені святкові набори косметичних засобів.

Вітаємо переможців та учасників Олімпіади. Чекаємо у наступному 2020 році.

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook