Члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» активні учасники VIII Міжвузівської науково-практичної конференції

19 квітня 2019 року
Члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» прийняли активну участь в VIII Міжвузівська науково-практична конференція «Актуальні питання економіки, обліку і фінансів в Україні», яка відбулася на базі відокремленого підрозділу НУБіП України Ірпінському економічному коледжі.
 
Із вітальним словом до учасників конференції звернулася в.о директора коледжу Ільченко Н.В., яка наголосила на актуальності питань винесених для обговорення на конференції, підкреслила значення науково-дослідної роботи студентів для їх майбутнього.
 
В конференції взяли участь 89 студентів з різних вищих навчальних закладів України та аграрних економічних коледжів. Першими свої доповіді представила Шиян Карина «Державний борг України в сучасних економічних умовах» та Тесленко Каріна «Формування доходів сільськогосподарських підприємств» під керівництвом к.е.н. Тітенко З.М.
 
Теми, які висвітлили студенти були актуальними та цікавими і викликали жваву дискусію учасників конференції та отримали високу оцінку присутніх науково-педагогічних працівників.
На завершення студенти мали можливість обмінятися думками та прийняти участь у обговоренні актуальних питань, що висвітлювалися на конференції.
 
   
Шиян Карина, студентка 1 курсу, 10 групи

спеціальності «Фінанси, банківська справа та спеціальність» 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook