Олімпійські горизонти студентів НУБіП України

17 квітня 2019 року

10-13 травня 2019 року на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбувся II етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Інтелектуальна власність». В ньому взяли участь студенти вищих навчальних закладів з різних регіонів України, в тому числі, з Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Сам II етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Інтелектуальна власність» складався з двох завдань: творчого-практичного та тестового-теоретичного. Всі учасники були розподілені на секції, що відповідали напрямкам і глибині вивчення предмету Інтелектуальна власність. Таким чином було сформовано 2 секції: перша – для студентів, які навчаються за спеціальністю «Інтелектуальна власність», друга – для студенті тих спеціальностей, які у своїй програмі мають предмет «Інтелектуальна власність» (Право; Підприємництво; Менеджмент)

Метою проведення олімпіади було не тільки змагання у розрізі знань та науки, а й встановлення дружніх зв’язків між університетами, що, на нашу думку, було досягнуто.

Наші студенти вперше приймають участь у даному заході. Під керівництвом викладачів кафедри цивільного та господарського права юридичного факультету – завідувача кафедри  Олексія Піддубного та доцента Юлії Канарик, і завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності ННІ післядипломної освіти Ольги Витвицької, вони показали високі знання в галузі інтелектуальної власності. Студентка 5-го курсу ННІ післядипломної освіти Марія Дубовик виборола 2-ге місце, чим привернула увагу журі олімпіади до рівня  підготовки нашого Університету. Високими результатами відзначились також студенти 3-го курсу Юридичного факультету Нікіта Ігнатов (керівник - Юлія Канарик) та Владислав Бондаренко (керівник -Олексій Піддубний), які зайняли 3-ті місця.

Ми пишаємось нашими майбутніми випускниками, які змогли гідно представити наш Університет та щиро вітаємо своїх переможців, бажаємо їм подальших перемог та звершень!

Нікіта Ігнатов,

студент 3 курсу юридичного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook