Оголошується відбір на інтенсивний курс «Наукова дипломатія та інноваційна дипломатія» в Сан-Паулу

15 квітня 2019 року

Шановні пані та панове!

 

    З 21 по 30 серпня в Сан-Паулу відбудеться інтенсивний курс «Наукова дипломатія та інноваційна дипломатія» (Innscid SP - Innovation and Science Diplomacy School), який фінансується програмою «Школа передової науки Фонду досліджень Сан-Паулу (FAPESP)».

    Курс організовує Інститут міжнародних відносин Університету Сан-Паулу в партнерстві з Інститутом передових досліджень Університету Сан-Паулу. В школі будуть представники приватного сектору, уряду, університетів та міжнародних організацій для висвітлення випадків і тем наукової дипломатії та інновацій. На конкурсній основі в курсі зможуть брати участь аспіранти будь-якої національності і області дослідження. Школа фінансуватиме прибуття 40 національних учасників та 40 іноземних учасників, покриваючи вартість авіаквитків (економ-класу) та витрати на проживання.

    Відбір буде проводитися з 20 квітня по 5 травня, а оголошення вибраних відбудеться 15 травня. Форму заявки, а також додаткову інформацію про школу та процес подання заявки можна знайти на веб-сайті: https://innscidsp.com/em , де буде опублікована програма курсу. Серед необхідних документів треба мати навчальний план, мотиваційний лист для участі в школі та поточна дослідницька область кандидата. Питання щодо курсу можуть бути направлені на електронну пошту: [email protected]

 


Посольство Бразилії в Україні 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook