Студенти НУБіП – учасники дискусії про економічне майбутнє України

14 квітня 2019 року
     Котрий рік поспіль в столиці проходить конференція наукової молоді, присвячена економічному майбутньому України. Вона об’єднала понад 400 студентів-економістів і викладачів провідних університетів з усієї країни, відібраних за результатами конкурсу економічних есе «Три ідеї для швидкого економічного зростання України».

     Викладачі та студенти кафедри фінансів разом зі своїми колегами з інших факультетів взяли активну участь у роботі цієї конференції.

     Ключовими міжнародними ТОП-спікерами виступили Ернст Ульріх Фон Вайцзекер – співпрезидент Римського клубу та Ерік Райнерт – засновник фонду «Інший канон», автор книги «Як багаті країни забагатіли та чому бідні залишаються бідними», що входить до ТоП-50 найвпливовіших економічних книг за останні 100 років. Крім того, спікерами виступили провідні українські та міжнародні економісти, науковці та успішні підприємці.

     Участь в таких заходах унікальна, бо тут студенти мають можливість поспілкуватися зі авторитетними людьми, обмінятися думками зі студентством з інших університетів.

   

Надія Мрачковська,
доцент кафедри фінанси 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook