У Заліщицькому коледжі відбулися вибори представників, які будуть брати участь у виборах ректора НУБіП України

12 квітня 2019 року
     11 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулися збори студентського та трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками з виборів претендентів, які мають право брати участь у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     На засіданні загальних зборів виступив Єресько Олег Вікторович, представник організаційного комітету, начальник відділу регіонального розвитку, заочного навчання і дистанційної освіти НУБіП України, який зазначив, що наказом від 14.03.2019 №109-К та відповідною публікацією у газеті «Сучасна освіта України» Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на заміщення вакантної посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Згідно цих документів вибори ректора університету відбудуться 04.06.2019 р.

 

     Відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. № 1556, Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника закладу вищої освіти, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 05.12.2014 р. №726, Статуту НУБіП України, на зборах відбулося висування кандидатур представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України. Голосування проходило шляхом таємного голосування за списком.

     Голова лічильної комісії Попіль О.М. ознайомила присутніх з результатами голосування, згідно яких, 10 штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками коледжу представлятимуть на виборах ректора НУБіП України.

     Цього ж дня відбулись збори студентського колективу. Голова зборів Швидковська І.І. оголосила доведену квоту представників студентського колективу для участі у виборах ректора. Після чого відбулося висунення кандидатур і таємне голосування.

     За його результатами на виборах ректора НУБіП України студентську організацію коледжу представлятимуть 12 студентів. Студенти делегували найкращих кандидатів для обрання ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Вибори представників відбулися з дотриманням вимог усіх нормативно-правових документів.

Ірина Левицька,
ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook