Книги в подарунок: філія наукової бібліотеки у навчальному корпусі №10 отримала книги від викладачів

4 квітня 2019 року
     Кажуть, що книга – найкращий подарунок. Проте, коли йдеться про подарунок для наукової бібліотеки – це найцінніший дар для майбутнього. Адже, на наше глибоке переконання, книга завжди буде актуальним джерелом інформації поряд з швидкоплинністю прогресивних змін та розвитком альтернативних  можливостей для отримання знань.
     Наша філія щороку поповнюється досить великою кількістю  навчальної та наукової літератури. Безцінним у формуванні фонду філії є внесок наших викладачів, які активно відвідують наукову бібліотеку та приймають безпосередньо участь у наповненні фонду своїми науковими працями. Так, нещодавно фонд нашої філії знову поповнився новими книгами в кількості 150 примірників (40 назв), зокрема, це монографії, навчальні посібники, підручники і тематичні довідники.
 
 
 
     До вашої уваги перегляд цього книжкового багатства.
 
  Фінансове забезпечення розвитку оптових ринків сільськогосподарської продукції в Україні: монографія / С. М. Кваша [та ін.]; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К.: ЦП "Компринт", 2018. - 234 с.
   У монографії наведено результати комплексного наукового дослідження теоретичних, методичних та практичних аспектів щодо фінансового забезпечення оптових ринків сільськогосподарської продукції в Україні. Теоретично обґрунтовано необхідність подальшого розвитку оптових ринків сільськогосподарської продукції як ключового елементу інфраструктури аграрного ринку з визначальним їх впливом на волатильність ціноутворення на споживчому ринку України з метою недопущення розвитку інфляційних процесів. Досліджено світовий досвід організації фінансового забезпечення сільськогосподарських ринків. 
   Книга розрахована на науковців, працівників державних установ, керівників суб’єктів господарювання, працівників економічних служб, викладачів і студентів вищих навчальних закладів і всіх тих, кого цікавлять питання фінансового забезпечення оптових ринків сільськогосподарської продукції.
 
 
  
  Маркетинг міжнародного туризму: навчальний посібник/ за ред. Ларіної Я.С. – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2018. – 412 с.
  У навчальному посібнику розглядаються зміст та особливості міжнародного туризму, основні завдання туристичних компаній, що вийшли за межі національних ринків, використовуючи маркетинг як філософію бізнесу. Висвітлено роль маркетингу у міжнародному туризмі, його принципи, функції та сучасні концепції маркетингу в туризмі, складові міжнародного маркетингового середовища в сфері туристичних послуг, методичні підходи до проведення маркетингових досліджень у міжнародному туризмі, сегментування та вибору зарубіжних ринків. Представленні різні підходи до формування маркетингового комплексу міжнародної туристичної компанії, її маркетингових стратегій, використання можливостей новітніх маркетингових інструментів в освоєнні зарубіжних ринків для споживачів міжнародних туристичних послуг. Розглянуто питання планування, фінансування та організації маркетингу, впровадження сучасних інформаційних технологій як складової маркетингової політики в міжнародному туризмі.
   Книга призначена для студентів, аспірантів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, буде корисна всім, хто цікавиться питанням маркетингу туристичних послуг.
 
 
 
  Математична статистика: навчальний посібник / А. В. Скрипник [та ін.]; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К.: ЦП "Компринт" /2018. – 385c.
   Розглянуто основні теми у відповідності з навчальними планами дисципліни «Математична статистика», розкрито основні теоретичні та практичні питання з основ теорії ймовірності та математичної статистики, відповідно темам курсу. Розроблено завдання для виконання індивідуальних та практичних робіт та надані методичні рекомендації, щодо їх виконання.
   Призначений для вивчення дисципліни, «Математична статистика» студентами ОС «Бакалавр» за спеціальностями: 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика», 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 123 «Комп’ютерна інженерія».
 
 
 
 
 
 
 
 
  Солодкий, Микола Олександрович. Хеджування ф'ючерсами і опціонами: навчальний посібник / М. О. Солодкий, В. О. Яворська; За ред. М. О. Солодкого; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К.: ЦП "Компринт", 2018. - 399с.
   Навчальний посібник висвітлює теоретичні та практичні аспекти хеджування на біржовому ринку. Основна увага приділена особливостям управління ціновими ризиками на ринку сільськогосподарської продукції. Навчальний посібник відповідає робочій програмі підготовки магістрів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Zaburanna L. 
  Logistics: training manual for logistics for students of the specialty "Management" / L. Zaburanna, Y. Hudzynska; National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine. - К.: ЦП "Компринт", 2018. - 102 p.
  The training manual proposes conceptual and methodological provisions of logistics, principles and components of the logistics system of the enterprise. The book is intended for students of economic specialties, scientists. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
     Нам важлива ваша підтримка, шановні колеги! Дякуємо за цінний внесок в нашу бібліотеку! А користувачів запрошуємо ознайомитися з новими надходженнями.
     Завжди раді кожному вашому візиту.
Ганна Арсенюк,
завідувач філії наукової бібліотеки
у навчальному корпусі №10
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook