Чоловіча збірна НУБіП України з футзалу проти збірної КУ ім. Бориса Грінченка – 9:3

2 квітня 2019, 10:58
м. Київ, НУХТ

 

   1 квітня в спортивному комплексі Національного університету харчових технологій чоловіча збірна НУБіП України з футзалу зіграла свій останній матч у рамках Чемпіонату м. Києва серед студентів ЗВО сезону 2018-2019 рр. проти команди Київського університету ім. Бориса Грінченка.

     Гра видалася напрочуд яскравою і багатою на кількість забитих голів. Початок першого тайму був невдалим для наших хлопців. На сьомій хвилині матчу, скориставшись помилкою нашого захисника, два нападники з команди суперника вийшли проти воротаря НУБіП України і відкрили рахунок. Але збірна КУ ім. Б. Грінченка недовго тішилася, через хвилину Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту) вдало зіграв на перехопленні і потужним ударом зрівняв рахунок. Ще сім хвилин команди обмінювалися пострілами, пробираючись до воріт одна одної, але воротарі завжди були напоготові. Однак, на чотирнадцятій хвилині матчу збірній КУ ім. Б. Грінченка пощастило і вона вийшла уперед. Наші хлопці активізували свої дії у нападі, але до кінця першого періоду так і не змогли зрівняти рахунок.

     Трохи відпочивши, на початку другого тайму збірна НУБіП України вдало розіграла комбінацію – Богдан Козій (ф-т аграрного менеджменту) опинився сам біля воріт суперника і, отримавши передачу від Олега Ставничого, забив другий гол, зрівнявши рахунок. Цей гол переломив хід поєдинку. Наші хлопці відчули впевненість у власних силах і їх вже було не зупинити. По черзі відзначилися у воротах суперника: Владислав Степанюк (ф-т аграрного менеджменту), двічі Вадим Надобенко (ф-т тваринництва і водних біоресурсів), ще двічі Олег Ставничий, Ярослав Дмитренко (економічний ф-т), Артем Семко (ф-т конструювання та дизайну). Натомість команда суперників спромоглася у другому таймі забити лише один гол. Матч закінчився з рахунком 9:3 на користь збірної НУБіП України.
     Слід зауважити, що Олег Ставничий забив 15 м`ячів за весь сезон 2018-2019 рр і посідає третє місце у списку бомбардирів Чемпіонату, поступаючись лідерам лише одним м`ячем.

Вітаємо чоловічу збірну НУБіП України з футзалу з вдалим завершенням сезону!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook