Де готують топ-менеджерів: факультет аграрного менеджменту зустрічав цьогорічних випускників шкіл

30 березня 2019 року
     День відкритих дверей для школярів на факультеті аграрного менеджменту розпочався з ознайомчих екскурсій територією університету, відвідин його музею і перейшов у знайомство з експозиціями різних факультетів, після чого гостей вітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Школярі дізналися про основними напрямки роботи нашого вишу, перспективи, правилами вступу 2019, побачили цікавий фільм про студентське дозвілля.

     А далі, мабуть головна частина: всі, хто цікавиться навчанням на факультеті аграрного менеджменту завітали у його аудиторій та лабораторій, поспілкувалися з деканом і викладачами. Приємно, що наша велика 233 аудиторія ледь вмістила всіх бажаючих, яких було більше сотні.

     Анатолій Остапчук розповів про основні здобутки факультету, можливості та плани на майбутнє, акцентувавши увагу на розвитку активної співпраці з бізнесом та роботодавцями, а також на існуванні діючих міжнародних програм академічної мобільності студентів.

     Зміст освітніх програм презентували завідувачі кафедр – адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Василь Горьовий, маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк, біоекономіки Микола Талавиря та заступник завідувача кафедри управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами Тетяна Власенко. Про студентське життя на ФАМ розповіла представниця студентського самоврядування Анна Кравчук. Особливу зацікавленість студентів викликала інформація керівника міжнародних програм Олени Ковтун про діючі на факультеті програми академічної мобільності – її просто засипали питаннями. Та й взагалі молодь не поспішала покинути стіни факультету і спілкування продовжилося, так би мовити, за інтересами.

     Обмін позитивними емоціями, цікаві знайомства, зростання мотивації до навчання та успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання серед школярів – ось коротенький список переваг Дня відкритих дверей. Сподіваємося, що дуже скоро випускники шкіл, з якими ми спілкувалися, стануть частиною міцного колективу студентів та викладачів факультету аграрного менеджменту НУБіП України.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджментуУкраїни 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook