Студентка Мукачівського аграрного коледжу Марія Велика: Чому НУБіП? - тому, що це один з кращих університетів України!

26 березня 2019 року
  • Доброго дня, Маріє. Розкажіть коротко про себе.

     – Мене звати Велика Марія. Цього року закінчую навчання у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» за спеціальністю «Право». Професія юриста мені подобається давно, вона є цікавою та перспективною на сьогоднішній день, тому під час навчання у коледжі намагалася отримати якомога більше знань.

  • Чи маєте намір продовжувати навчання і який навчальний заклад оберете?

     – Мрію продовжити навчання у НУБіП України.

  • Чому обрали саме НУБіП?

     – Чому НУБіП? Тому, що це один з кращих вищих навчальних закладів України, має чималий рейтинг серед інших закладів, тут хороша наукова база, можливості оволодіти практичними уміннями та навичками. Також чула багато позитивних відгуків про навчання та дозвілля студентів в університеті.
     А ще чимало хороших вражень залишилось у мене після того, як побувала особисто в НУБіП. Великі навчальні корпуси, обладнані та зручні аудиторії, ботанічний сад, чудовий стадіон, музей історії – все приваблює до себе. Я впевнена, що саме тут зможу отримати хороші знання, зможу реалізувати себе як фахівець.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

     – Хочу більше здобути знань, отримати досвід, стати кваліфікованим і умілим спеціалістом. Також сподіваюсь знайти справжніх друзів, які будуть поруч завжди.

 Наталія Кепенач


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook