Ректорат: продовжуємо олімпіаду для вступників до 5 квітня та готуємося до вступу в магістратуру

26 березня 2019 року
     26 березня 2019 року. На розширеному засіданні ректорату під головуванням Станіслава Ніколаєнка розглянули найактуальніші питання: профорієнтаційну роботу і підготовку до вступу в магістратуру.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук доповіла про хід надходження робіт від учасників Олімпіади для вступу в університет. Сьогодні вже маємо 389 випускників шкіл, які надіслали до приймальної комісії 631 роботу. Найбільше учасників – з біології та української мови. Ректорат вирішив подовжити прийом робіт до 5 квітня і в той же день будуть опубліковані результати першого туру. Другий тур відбудеться за планом – 13 квітня. Декану факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Миколу Долю, директору ННІ лісового і садово-паркового господарства Петру Лакиді звернути увагу на низьку активність учасників в олімпіаді, здійснити необхідні кроки по залученню випускників шкіл.

     З метою підготовки випускників бакалаврату до випускного іспиту, підготовки до вступу в магістратуру протягом березня проведений зріз знань, про результати якого доповіла начальник навчального відділу Оксана Зазимко. Занизькі результати отримали студенти спеціальностей «Захист рослин», «Біотехнологія», «Лісове господарство», «Екологія», «Галузеве машинобудування», «Електротехніка та електротехнологія», «Деревооброблювальні технології», «Садово-паркове господарство». У квітні будуть проведені додаткові тестування для тих, хто не мав можливості зробити це вчасно. До складання випускного іспиту ще є час, аби підтягнути знання, наголосила Оксана Зазимко. Проректор з навчальної та наукової роботи Сергій Кваша зауважив, що частина факультетів та ННІ беруть участь у тестуванні, організованому НМЦ «Агроосвіта», а через місяць для випускників бакалаврату буде проведене пробне ЗНО з англійської мови.

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов вчергове закликав деканів та директорів активніше залучати молодь до отримання другої вищої військової освіти.

     Проректор Сергій Кваша акцентував увагу на Дні відкритих дверей для школярів, який відбудеться 28 березня. Тож зустрічаємо абітурієнтів!

 

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook