В Ірпінському економічному коледжі обговорили проблеми та перспективи захисту прав споживачів

20 березня 2019 року
     Щорічно у всьому світі рішенням Організації Об’єднаних Націй 15 березня відзначається як Всесвітній день захисту прав споживачів. Саме в цей день у Відокремленому підрозділі НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбулася ХІ Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи захисту прав споживачів».

     У конференції взяли участь: науково-педагогічні працівники НУБіП УкраїниСлива Ю.В., кандидат технічних наук, спеціаліст зі стандартів Global GAP, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції; Мєдвєдєва Н.А., кандидат технічних наук, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с-.г. продукції; магістранти НУБіП України; Караулов В.Д., начальник управління захисту прав споживачів Держспоживслужби у Київській області; Микитенко О.Ю., начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Київській області; Деркач Тарас – координатор Career Hub Центру розвитку корпоративної соціальної відповідальності; Устич Ю.П., радник Ірпінського міського голови. Активну участь у конференції взяли і її організатори – адміністрація, викладачі та студенти коледжу.

     Під час конференції обговорювались основні напрямки формування державної політики для забезпечення захисту прав споживачів. Молодь долучилася до дій з вирішення нагальних проблем споживачів та отримала навики із захисту своїх прав як споживачів.

     Щиро вдячні шановним гостям та учасникам, які відгукнулись на запрошення взяти участь у конференції, за те, що не залишаються осторонь консумерських проблем і постійно ведуть активну діяльність у популяризації споживчої культури та опікуються питанням впровадження споживчих знань серед молоді.

Світлана Березинець,
голова циклової комісії маркетингу і торгівлі
Ірпінського економічного коледжу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook