Завідувач кафедри педагогіки Руслан Васильович Сопівник отримав чергову перемогу

17 березня 2019, 22:08

13 березня 2019 року в нашому університеті відбулася Спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників та співробітників структурних підрозділів НУБІП України 2018-2019 н.р. з настільного тенісу. Кафедру педагогіки на цьому заході представив її завідувач, Руслан Васильович Сопівник, який є активним прибічником здорового способу життя. Команда, до складу якої входив Руслан Васильович, завоювала І місце!

Нагадаємо, що Руслан Васильович є багаторазовим переможцем Всеукраїнської спартакіади серед науково-педагогічних працівників аграрних ЗВО, у березні 2018 року він підтвердив свій статус переможця – виборов І місце у турнірі з настільного тенісу НУБіП України, що проходив у рамках спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних працівників.

У травні 2018 року у столиці відбувся турнір Міжнародного відкритого чемпіонату міста Києва з настільного тенісу, у якому взяли участь 45 учасників з міста Києва, різних регіонів України, близького зарубіжжя. Турнір було присвячено Дню Києва. Упродовж змагань, які тривали два дні, Руслан Сопівник у восьми зустрічах переміг своїх суперників та вийшов у фінал. У фінальному поєдинку Руслан Васильович боровся з білоруським спортсменом Михайлом Манчуком. З результатом зустрічі 2:3, завідувач кафедри педагогіки посів ІІ місце.

Впевнені, Руслан Васильович і надалі буде прикладом для студентської молоді, як у професійній діяльності, так і у фізичній культурі і спорті!

Колектив кафедри педагогіки вітає Вас із перемогою! Так тримати!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook