Правильний вибір професії – запорука успіху в житті!

15 березня 2019 року

   Студентка ДВНЗ Мелітопольського промислово-економічного коледжу Єлизавета Тесленко цього року закінчує навчання за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і саме час замислитися про майбутнє. Про її бачення перспектив – наша розмова.

  • Розкажи кілька слів про себе?

    Мені 18 років. Я випускниця Мелітопольського промислово-економічного коледжу за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Протягом трьох років навчання я була старостою в своїй групі, брала активну участь в житті коледжу, конференціях та олімпіадах.

  • Чому вирішили здобувати вищу освіту?

Вища освіта потрібна для того, щоб дати мені необхідний обсяг спеціальних знань з того предмету, який стане моєю майбутньою професією, який зробить мене професіоналом високої кваліфікації.

  • Звідки дізнались про НУБіП України?

В НУБіП України вчиться мій друг, на Агробіологічному факультеті, який і порадив мені поступати до університету.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними при виборі?

НУБіП України надає можливість навчатися за міжнародними магістерськими програмами та по завершенню отримати «подвійний диплом» університету партнера. Ще одним важелем стало те що студентам НУБіП викладають деякі предмети на іноземних мовах, що значно поширює їх рівень володіння іноземною мовою саме в професійній діяльності.

  • Чому саме економіка?

З малого віку я дуже полюбляю математику та точні науки, отже при виборі факультету я без сумніву обрала економічний факультет, а щодо спеціальності, то мій батько приватний підприємець і я обрала спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», бо також у майбутньому бажаю почати власний бізнес.

  • Чим цікавишся крім навчання?

Дуже полюбляю верхову їзду, граю в волейбол, завжди активно проводжу вільний час.

  • Про що мрієш?

Вступити на економічний факультет НУБіП України на спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» або ж «Економіка підприємства» та отримати по закінченню червоний диплом. Розпочати власну кар’єру підприємця.

Розмовляв Віталій Нагорний
заступник декана економічного факультету
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook