Досвід ПАТ «Миронівський хлібопродукт» - студентам-економістам

15 березня 2019 року

 12 березня 2019 року на запрошення викладача кафедри глобальної економіки Гераймович Віолети була проведена зустріч представника підприємств Групи ПАТ «МХП» Дудник Юлії з членами гуртків «Глобалізація та європейська інтеграція», «Європейські студії», магістрами спеціальності 051 «Економіка» спеціалізації «Прикладна економіка» та аспірантами кафедри.


 Співпраця кафедри глобальної економіки з провідною компанією надає можливість студентам і викладачам проводити практичні навчання студентів в напрямку інтеграції теорії і практики що забезпечить високий рівень академічних знань, якісну підготовку фахівців європейського рівня. Студенти тепло зустріли та провели детальний тренінг з представником агроіндустріального холдингу ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

 


 Зважаючи на швидкий розвиток ПАТ «Миронівський хлібопродукт», компанія робить ставку на молодих спеціалістів, які хочуть працювати і розвиватися в агробізнесі. Адже саме від цих фахівців та рівня їхнього професіоналізму залежить розвиток та успіх компанії. З 2000 року в МХП працює програма «Молодий спеціаліст» та запрошує студентів 4-5-х курсів пройти практику на підприємствах Групи ПАТ «МХП» із перспективою подальшого працевлаштування. Студенти-практиканти та молоді спеціалісти отримують необхідні знання за допомогою системи «учитель – учень», яка дозволяє застосовувати персональний підхід до кожного зокрема. Представник Миронівського хлібопродукту запрошувала усіх бажаючих студентів та випускників пройти екскурсію або стажування на базі існуючих по всій території підприємств України з можливістю майбутнього працевлаштування.


 Дуже приємно, що результатом роботи викладачів економічного факультету, кафедри глобальної економіки є можливість пройти практику на підприємствах Групи ПАТ «МХП» із перспективою подальшого працевлаштування.

Вдячні організаторам за корисну і цікаву зустріч!
 

Андрій Лактіонов, магістр 1 року навчання

спеціальності "Прикладна економіка" 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook