ННІ післядипломної освіти прийняв участь у традиційному мистецькому конкурсі «Господарочка»

7 березня 2019 року

 

 

     Після довгої перерви профком викладачів і співробітників університету разом з адміністрацією відновили традиційний мистецький конкурс «Господарочка» і кількість учасників та інтерес до експозиції показали, що деякі традиції живуть дійсно довго.

     Жіноцтво навчально-наукового інституту післядипломної освіти продемонструвало таку кількість талантів, що очі дійсно розбігалися. Дуже популярною залишається вишивка – і нитками, і бісером. Тут і картини та рушники директора навчально-наукового інституту післядипломної освіти Марії Кулаєць методистів  Оксани Бали та Ольги Новакової, доцентів кафедри аграрного консалтирнгу і туризму Ірини КудіновоїСтефанії Мосіюк та Олени Локутової.

      Також були представлені вишивки і поробки завідуючої лабораторії аграрного консалтингу і туризму Нани Харазишвілі, старшого лаборанта кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Валентини Бойсан.

       Роботи представників навчально-наукового інституту післядипломної освіти Марії Кулаєць, Ірини Кудінової, Оксани Бали, Нани Харазишвілі та Валентини Бойсан були відзначені журі конкурсу.

 

       Ірина Кудінова, 

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook