Увага! Камера! Починаємо! Юні журналісти знайомляться із процесом телевиробництва

5 березня 2019 року

Студентам спеціальності «Журналістика» випала нагода бути присутніми на зйомках чергового випуску телешоу «Гучна справа» та дізнатися про всі таємниці його створення.

                З ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету проф. В.Д. Шинкарука та викладача дисципліни «Телевиробництво» І.О. Суздалєва, студенти-журналісти проходитимуть практику, перебуваючи в атмосфері плідної праці та творчих процесів, які чекають на них у майбутньому. Відвідуючи спілку журналістів України та провідні телерадіоканали – місця, де творяться новини, знімаються різноманітні шоу, як-от «Гучна справа» (телеканал «Україна»), наші студенти мають можливість отримати унікальний досвід знайомства з професією «зсередини», безцінний багаж знань, умінь та навичок для формування і розвитку фахових компетентностей, дізнатись про всі креативні та технічні завдання медіапрацівників.

                Представники «IVORY FILMS» радо зустрічають майбутніх журналістів, аби показати процеси зйомок, дати професійні поради і відповіді на запитання. 

 

 

Наскільки пізнавально, корисно й цікаво бачити все на власні очі, розуміти, з чим матимеш справу в майбутньому, аніж лише «зубрити» теоретичний матеріал! Звичайно, теорія – це база, яку студенти повинні знати, але практика – це найкращий спосіб отримання професійних умінь і навичок.

 


Вікторія Хлопчанюк,
студентка І курсу спеціальності «Журналістика»
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook