День відкритих дверей у Немішаївському агротехнічному коледжі: майбутні абітурієнти визначаються з вибором

4 березня 2019 року
     З настанням перших теплих весняних днів потягнулися до ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» випускники шкіл – ті, хто мріє опанувати агротехнічну професію і в майбутньому мати престижну освіту та впевненість у майбутньому.

     Кожні вихідні у коледжі проходить День відкритих дверей. Цього разу на нього завітали зо три десятки майбутніх абітурієнтів. Варто зазначити, що минулого разу до Немішаєвого прибуло більше сотні бажаючих ознайомитися з напрямками підготовки в коледжі.

     У вітальному слові директор коледжу Володимир Альохін звернувся і до славної історії коледжу, і до сьогодення, зазначивши напрямки, над якими працює колектив, а це в першу чергу – удосконалення якості освіти, покращення матеріально-технічної бази коледжу, виконання державного замовлення на підготовку кваліфікованих фахівців. Зазначив, що вся діяльність коледжу спрямована на забезпечення якісного навчання студентів і високу фахову підготовку спеціалістів – випускників ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» і їх затребуваність на ринку праці та можливість достойного працевлаштування. Для гарного настрою до уваги присутніх в залі було представлено декілька пісенних номерів вокальної студії «Зорецвіт».

     З особливостями вступної кампанії в навчальний заклад ознайомив гостей відповідальний секретар приймальної комісії, завідувач відділення технології виробництва та переробки продукції тваринництва Олег Вергелес.

     Гостинність господарів та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитися з майбутнім фахом та напрямками підготовки. Особливо приємно, що така зацікавленість з боку молоді та батьків до навчального закладу свідчать, що Немішаївський коледж є справжньою кузнею кваліфікованих кадрів молодих спеціалістів аграрного сектора.

Олена Кищук
Фото Вікторія Мотілова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook