Викладачі кафедри педагогіки взяли участь у Ярмарку професій

1 березня 2019, 20:11

27 лютого 2019 року в м. Фастів Київської області в приміщенні міського палацу культури відбувся Ярмарок професій для випускників шкіл, коледжів та технікумів. Мета заходу передбачала орієнтування учнів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, надання інформації про перелік спеціальностей, умови вступу та терміни навчання.

Викладачі кафедри педагогіки, асистенти Оксана Гончарук та Павло Смоляк, з радістю поспілкувались з майбутніми абітурієнтами, проінформували їх із перевагами навчання в нашому університеті та перспективами працевлаштування після його закінчення.

Особливу увагу було акцентовано на випускових спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, можливості закордонного стажування та реалізації себе не лише як кваліфікованого фахівця своєї справи, але й всебічно розвиненої гармонійної особистості. Наголошено про доцільність участі у консультативно-підготовчих курсах та олімпіаді університету, а також можливості отримати додаткові бали при вступі на ОП 015.18 Професійна освіта (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства).

В рамках поїздки викладачі кафедри також відвідали Фастівський НВК «Ліцей інформаційних технологій – спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9» та Фастівську ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Зустріч із школярами пройшла в невимушеній теплій атмосфері. Майбутні абітурієнти виявили бажання відвідати День відкритих дверей, який пройде в Національному університеті біоресурсів і природокористування України 28 березня 2019 року, щоб краще познайомитись з професорсько-викладацьким складом закладу, його матеріально-технічною базою, адже дехто з них планує вступати до нашого університету та мріє стати студентом гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

Асистент кафедри педагогіки
Оксана Гончарук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook