Денис Григоренко з Київщини: обираю професію інженера-енергетика і, думаю, це гарний старт у життя

25 лютого 2019 року
  • Чому зацікавила професія інженера-енергетика і коли?

     – Мене завжди цікавила інженерна справа і особливо, мені здається, вона є привабливою зараз, коли у світі все комп’ютеризовано. Дуже прикро, коли в моєму селі, та й в навколишніх, часом немає електропостачання. Хотілося б цьому зарадити і щоб саме енергетика в моїй державі була найбільш прогресивною сферою.

  • То у тебе навіть є думки по розвитку галузі загалом?

     – Так, вважаю в Україні не в повній мірі використовуються альтернативні джерела енергії. Думаю, що енергія вітру, сонця та гідроенергетика – це майбутнє енергетичної галузі. Гадаю, що у нас на Таращанщині ефектними будуть саме вітрові електростанції.

  • Хто він, на твою думку успішний інженер?

     – По-перше, це людина, яка орієнтується в останніх трендах електроенергетики. Тут важливою є і підготовка з фізики, математики і комп’ютерної техніки. По-друге, треба вміти працювати з людьми, у колективі та заохочувати працівників до плідної роботи.

  • Ти обрав для майбутньої професії НУБіП України, чому?

     – Про НУБіП я чув ще змалечку. Багато моїх знайомих, знайомих моїх батьків тут навчалися на різних факультетах. Мені дуже до вподоби саме місце, де знаходиться університет, був вражений, коли приїхав здавати документи на курси підготовки до ЗНО. Уявляю яка краса тут буде весною! Мої плани на майбутнє будуть пов’язані з НУБіП України!

Розмову вів доцент кафедри вищої та прикладної математики
Сергій Шостак

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook