Працівники філії бібліотеки приєднались до вітань професора Пилипенка Олексія Івановича з нагоди його 80 – річчя та підготували книжкову виставку, присвячену цій події

15 лютого 2019, 9:12

     Нещодавно виповнилося 80 років від дня народження  дійсного члена Лісівничої академії наук України, видатного вченого в галузі лісознавства і лісової  меліорації, доктора сільськогосподарських наук, професора  Пилипенка Олексія  Івановича.

 

    Він є одним із старійшин лісогосподарського факультету. 
«Ліс – мій Бог. Лісогосподарський факультет – моя Любов, моя – Доля» – так говорив Олексій Іванович і все своє життя присвятив плідній роботі на кафедрі лісової меліорації.
   Готуючись до святкування ювілею професора, працівниками філії бібліотеки у навчальному корпусі № 1, організували книжкову виставку наукового доробку вченого та педагога Пилипенка Олексія  Івановича, адже його праці  й досі вивчають студенти нашого інституту.
 
 
   Готуючись до цієї визначної події, бібліотекарі віднайшли бланк замовлення на книгу  «Агролісомеліорація» Логгінова Б.Й., замовлене самим ювіляром майже 50 років тому з бібліотечного фонду нашої книгозбірні.
 
 
 
   Тож працівники філії бібліотеки приєдналися до привітань ювіляру та подарували  йому цей бланк замовлення, що дуже розчулило Олексія  Івановича.
 
Юлія Грищенко, бібліотекар 
філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 1
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook