Співпраця з провідними господарствами галузі птахівництва КНР

7 лютого 2019, 23:54

        Одним із пріоритетних напрямків розвитку факультету тваринництва та водних біоресурсів є налагодження співпраці з провідними установами галузі тваринництва як в Україні так і за кордоном. Одним із шляхів вирішення даного завдання є стажування науково педагогічних працівників.

    Протягом літнього періоду професор кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Костенко С.О., доцент Свириденко Н.П. та аспірантка Дорошенко М.С. факультету тваринництва та водних біоресурсів стажувалися в Інституті тваринництва і ветеринарної медицини Чжецдзяньської академії аграрних наук (Ханчжоу, КНР).

      Програма стажування включала проведення актуальних наукових досліджень в галузі птахівництва згідно договору про співпрацю між Інститутом тваринництва і ветеринарної медицини в КНР та НУБіП України. У рамках стажування вчені зустрілися з провідними науковцями інституту, ознайомилися з основними методами роботи в молекулярно-генетичній лабораторії та особливостями технології розведення місцевих яєчних порід качок, було зібрано інформацію для підготовки наукових статей та публікацій, а також для обґрунтування майбутніх спільних українсько-китайських досліджень.

     Професор кафедри генетики, розведення і біотехнології тварин Костенко С.О., доцент Свириденко Н.П., студенти ТВППТ Костенко Я.В, Дудка В.А., аспіранти Дорошенко М.С., Король П.В. з експериментальними тваринами.

С.Костенко,

професор кафедри генетики,

розведення та біотехнології тварин

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook