У новий семестр – з оновленими лабораторіями

5 лютого 2019 року
     До початку другого семестру колективи двох кафедр своїми силами і з залученням спонсорських коштів випускників приурочили відкриття двох навчальних лабораторій.

     На кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика – це вже друга оновлена за навчальний рік лабораторія. Першими її «апробували» третьокурсники агробіологічного факультету, для яких першої пари того дня читали тему «Відбір точкових проб різного цільового призначення».

     — У капітально відремонтованій 78-й аудиторії вже розпочалися лабораторно-практичні заняття з технології зберігання та переробки продукції рослинництва, якості і логістики товарознавства, технохімічного контролю та інших дисциплін, – розповідає завідувач кафедри Григорій Подпрятов. – Проте доцільно було б використовувати матеріально-технічну базу цієї навчальної лабораторії для проведення занять, які закріплені конкретно за кафедрою

     На кафедрі ентомології ім. проф. М.П. Дядечка запрацювала теж повністю оновлена навчальна лабораторія.

     — У ремонт тільки спонсори вклали більше 120 тисяч гривень, – говорить завідувач кафедри Ярослав Лікар. – Тут студенти факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології і агробіологічного вивчатимуть біологічні та морфологічні ознаки шкідливих організмів (комах). Найближчим часом для організації інтерактивного навчання плануємо із залученням спонсорських коштів придбати інтерактивну дошку, пушку вже встановили.

Ірина Білоус

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook