Розширене засідання ректорату

6 лютого 2019, 14:00
Корпус № 3, ауд. 213

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про початок ІІ семестру 2018-2019 навчального року. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  2. Про необхідність дотримання законодавства про вибори Президента України та народних депутатів України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  3. Про створення рейтингових комісій на факультетах та в ННІ. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
  4. Про участь університету в рейтингу QS. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  5. Про оплату за навчання. Доповідають: декан факультету конструювання та дизайну Ружило Зіновій Володимирович, декан механіко-технологічного факультету Михайлович Ярослав Миколайович, декан факультету харчових технологій та якості продукції АПК Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович.
  6. Про підготовку факультетів та ННІ до нарад з планування (лютий – ННІ лісового і садово-паркового господарства, березень – факультет захисту рослин, біотехнологій та екології, квітень – агробіологічний факультет). Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
  7. Різне.
     
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook