Киянка Анна Якимцова: обираю спеціальність «Ветеринарна медицина» і найкращий виш – НУБіП

5 лютого 2019 року
     Киянка Анна Якимцова закінчує спеціалізовану загальноосвітню школу №296 Дарницького району і мріє отримати вищу освіту у НУБіП.
  • Чому НУБіП України?

     – З інтернету дізналася, що цей університет займає 3-тє місце по рейтингу ЗВО Києва і 6-те – по Україні, і тільки в цьому виші готують висококваліфікованих фахівців за обраною мною спеціальністю – ветеринарна медицина. Зі своєю майбутньою спеціальністю ознайомилась на офіційному сайті НУБіП. Далі відвідала День відкритих дверей, побувала на кафедрах факультету ветеринарної медицини. Мені все настільки сподобалось, що я і чути не хочу про інший заклад. Викладачі уважні, чуйні, добрі, дуже сподобався музей анатомії, кабінети для лабораторних занять. Атмосфера чудова. Я, киянка, знала, що в Києві два Ботанічних сади, але виявляється їх три: ще один – у НУБіП. Ще в університеті багато художніх колективів і гуртків. На День відкритих дверей такий класний концерт дали. Мені все дуже сподобалось. Зараз відвідую підготовчі курси при університеті для складання ЗНО і буду вступати тільки в НУБіП України.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту і яку спеціальність обрала?

     – Вища освіта дасть можливість краще реалізуватися у житті: ЗВО готують людину до самостійного життя, формують інтелект, патріотизм, любов до рідної землі. Коли я народилася, у моїх батьків вже жила доросла собака боксер Террі. Вона перетворилася на мою няньку. Коли мені виповнилася 9 років вона померла. Вся наша сім’я дуже сумувала, але потім на мій день народження батьки подарували мені маленьке чудо – біленьке щеня. Я дуже полюбила свою собаку, зараз в мене їх уже три. Так ось, третя моя собачка і спонукала мене до вибору моєї майбутньої професії. У неї були важкі роди і з усіх щенят вижила тільки одна. Ветеринар, якого ми викликали додому розповіла, що треба робити щогодини. Мої батьки працюють, тому я два тижні не відходила від малечі і вона вижила. Дуже люблю тварин, люблю їм допомагати і спостерігати за ними. Мені навіть здається, що я розумію їхню мову. Ветлікар, спостерігаючи за мною, сказала, що мені пряма дорога в НУБіП України – на факультет ветеринарної медицини.

  • Чим захоплюєшся?

     – Танцями. З чотирьох років почала ходити до школи танців, виступала на сцені, постійно беру участь у культурному житті школи (танці, виступи, ведуча концертів тощо).

  • Маєш мрію?

     – Вступити в НУБіП України, успішно завершити навчання і по закінченню лікувати тварин, а може і внести певний вклад у розвиток ветеринарної медицини України.

Розмову провів заступник декана Василь Данілов
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook