Підготовка до 2-го навчального семестру

28 січня 2019 року
    Кафедра генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О.Зеленського протягом січня вела активну підготовку до 2-го навчального семестру, а саме НПП кафедри взяли участь у:
   - циклі нарад-семінарів з обміну досвідом керівництва факультетів, ННІ та завідувачів кафедр;
    - виїзному науково-методичному семінарі, що проходив у «Інституті здоров’я рослин», м. Черкаси. Ознайомилися із виробничими цехами, відвідали майстер-класи в лабораторіях: експрес-аналізу в період вегетації культур; визначення хімічного складу пестицидів та агрохімікатів; фітоекспертизи насіннєвого і рослинного матеріалу; визначення залишкових концентрацій пестицидів у продукції, ґрунті, воді; з роботою «Фабрики агрохімікатів», тощо;
    - провели профорієнтаційну роботу на Всеукраїнському конкурсі «Юний селекціонер», в Іллінецькому агротехнічному коледжі та у ВП НУБіП України «Немішаєвський агротехнічний коледж»;
     - завідувач кафедри Віталій Жемойда та доцент Олександр Макарчук прийняли участь, в якості рецензентів, у заслуховуванні звітів з виконання програм наукових досліджень Відділення рослинництва Національної академії аграрних наук України ПНД 24 «Генофонд рослин» та ПНД 16 «Біоенергетичні ресурси».

      НПП кафедри активно працюють над наповненням електронних навчальних курсів та оновленням стендових матеріалів в навчальний лабораторії «Селекція і насінництво польових культур». 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook