«Вступила в один з найкращих університетів країни»

25 січня 2019 року
-Кілька слів про себе…
-Я, Кульпач Христина Миколаївна, в 2018 році закінчила середню загальноосвітню школу в с. Кисоричі, Рівненської області та вступила до Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
-Чому саме НУБіП?
-Про НУБіП я дізналася з офіційного сайту і соціальних мереж.Для мене важливу роль зіграло те, що це один з найкращих університетів країни, престижний освітній заклад, який дає студентам можливість поїхати за кордон на навчання чи стажування, а також дає всі можливості для різностороннього розвитку особистості. Тому я обрала саме НУБіП.
Вища освіта – це, на жаль, ще не успіх. Але вже великий крок до нього. Саме в університеті, окрім отримання професійних знань, ти додатково вчишся самодисципліні, відповідальності, вмінню спілкуватись з людьми та йти до мети крок за кроком. Ці якості неодмінно знадобляться у житті.
 
-Який фах обрала?
-Я вступила на економічний факультет і вподобала спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування».  Я вважаю, що професія фінансиста є вкрай важливою для суспільства.Мені подобається все те, чим повинен займатись фінансист, тому докладу всіх зусиль до того, щоб стати конкурентоспроможним працівником.
 
-Які мрії та плани на майбутнє?
–Отримати диплом, працювати за спеціальністю й отримувати гідну заробітну плату у нашій державі. Також мрію досконало вивчити іноземну мову, оскільки без цього немає перспектив у майбутньому.
 
к.е.н., доцент Данилевська-Жугунісова О.Є.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook