Викладачі кафедри поділилися досвідом на Буткамп CISCO - 2018

3 грудня 2018 року

01.12.2018
Дніпровська політехніка провела «Буткамп інструкторів Академій Cisco 2018» у якый прийняли участь доценти кафедри Андрій Блозва та Дмитро Касаткін.
Відповідно до Програми підготовки до 120-річчя НТУ «Дніпровська політехніка» у співпраці з іншими Центрам Cisco провела «Буткамп для інструкторів Академій Cisco − 2018».

На «Буткамп Cisco-2018» завітало 80+ представників шкіл, коледжів, університетів та інших закладів України з Дніпра, Києва, Львова, Харькова, Житомира, Черкас, Павлограда, Кривого Рогу, Кам’янське, Добропілля, Покровська та інших міст і населених пунктів України.
Темами буткампу були Інтернет речей, кібербезпека, програмування та STEM-практика.
Учасники буткампу інтенсивно попрацювати над практичними навичками під керівництвом міжнародного рівня інструкторів Cisco на воркшопх.
Були також заслухані доклади Цвіркуна Л.І. (НТУ «ДП»), Старосельцевої О.В. (КРКМ ДНУ ім. О. Гончара), Панферової Я.В. (НТУ «ДП»), Блат О.Л. (КРКМ ДНУ ім. О. Гончара) для викладачів ПТУ, коледжів і університетів о досвіді викладання IT-дисциплін.

Дискусії з вчителями шкіл провели Полякова Н.П. (ЗДІА), Шахман І.В. (Недогарківський ліцей Полтавської обл.), Дзюба С.М. (НВК № 141 «ОРТ» мм. Києва), Коломоєць Г.А. (ІМЗО МОН України), Касаткін Д.Ю. (НУБіП України).
Всі гості, які прослухали лекції і виконали практичні завдання отримали сертифікати підвищення кваліфікації на буткампі.

Подяку за участь отримали від організатора події - керівника центру підготовки та підтримки академій Cisco НТУ «Дніпровська політехніка», професора Леоніда Цвіркуна

 

Тетяна Осипова

секретар кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook