Вікторія Покотило з Рівненщини: «Головною перевагою у виборі НУБіП є можливості для різностороннього розвитку особистості»

23 січня 2019 року
     Четвертокурсниця Рівненського коледжу НУБіП України Вікторія Покотило навчається за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», бере активну участь у науковому і громадському житті коледжу, відносить себе до активних та цілеспрямованих людей і мріє продовжити навчання на факультеті землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

     – Мені хочеться бачити у своєму житті перспективи розвитку, будувати власну професійну кар’єру, тому я й планую здобути вищу освіту. Диплом – це як підґрунтя для подальшого підкорення вершин.
     Вища освіта – це, на жаль, ще не успіх. Але вже великий крок до нього. Саме в університеті, окрім отримання професійних знань, ти додатково вчишся самодисципліні, відповідальності, вмінню спілкуватись з людьми та йти до мети крок за кроком. Ці якості неодмінно знадобляться у житті.

  • Яку обрала спеціальність і чому?

     – Спеціальність «Геодезія та землеустрій» вибрана мною не випадково. Вона цікава і наповнена можливостями кваліфікація: можна обрати роботу до душі. Якщо бажаєш – поглиблюєшся в землеустрій та кадастр, де потрібно більше мати справу з проектною документацією та слідкувати за раціональним розподілом і використанням земельних ресурсів. А якщо більше цікавлять геодезичні чи ГІС-технології, то є шанс працювати з геодезичним обладнанням та геоінформаційними системами.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Моє знайомство з НУБіП відбулось у День відкритих дверей. Сподобалась навчальна база університету, культурно-виховна робота, спортивне життя. Мені вдалось особисто поспілкуватись з деканом факультету землевпорядкування Тарасом Євсюковим і заступником декана Олександром Шевченком, що також справило на мене приємне враження.
     Головною перевагою у виборі саме цього університету стало те, що НУБіП дає всі можливості для різностороннього розвитку особистості.

  • Чим цікавитесь окрім навчання?

     – Наразі пріоритетом для мене є самовдосконалення, тому займаюсь вивченням англійською мови. Також читаю книгу з психології, публіцистику та біографії відомих людей для розвитку та натхнення.

  • Про що мрієш?

     – Мрії, як і цілі, повинні триматись в таємниці. Так більше шансів, що вони збудуться. Але, мабуть, у більшості людей є схожість у мріях – це мрія про хороше майбутнє.

Розмовляв Олександр Шевченко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook