Якість підготовки і якість захисту на вищому рівні! Магістри - фахівці із стандартизації, сертифікації та управління якістю отримали свою путівку в майбутнє

21 грудня 2018 року

     На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась святкова та видатна подія, як і кожен рік - захист магістрів і спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація», яка відбулась на початку цього тижня 17.12.2018 р. – 19.12.2018 р.

     Магістри кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції представили свої магістерські дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, яка була представлена у складі голови комісії Володимира Пекера (генеральний директор концерну «ТЮФ Рейнланд Групп»), Владислава Сухенка (д.т.н., професор, зав. кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції), Лариси Баль-Прилипко (д.т.н., професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Наталії Сілонової (к.б.н., доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції). Секретарем екзаменаційної комісії була призначена Головатюк Галина Степанівна, старший лаборант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.

 

     Відразу хочеться відзначити, що здобувачі ОС «Магістр» виявили високий рівень знань, комунікативну компетентність, вміння давати стислі змістовні відповіді, фахово вести дискусію, відповідаючи на запитання членів екзаменаційної комісії, чим приємно вразили голову комісії Володимира Пекера, який в свою чергу відмітив професійне зростання та якість підготовки фахівців особливо у практичній складовій.

     Магістри у своїх доповідях продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку фахівця із стандартизації, сертифікації та управління якістю, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних практичних досліджень.

     У магістерських роботах з практичної точки зору цікавими були такі роботи:

  • СОУ «Українська гостинна садиба. Вимоги до засобів розміщення та надання послуг»;
  • ТУ У «Рибні напівфабрикати. Загальні вимоги»;
  • Елементи системи енергоменеджменту в умовах ПСП «Добробут» Черкаська обл.;
  • Методики енергетичного аудиту;
  • Елементи СУБХП в умовах ТОВ «Елеватор Агро», при виробництві комбікормів в умовах ТОВ «Поліссяагрокорм», закладу громадського харчування «Каріна» та «Сушия», при виробництві фруктів сушених-в`ялених.
  • Елементи системи безпеки та гігієни праці в умовах «Елеватор Агрок» Полтавської обл.;
  • Елементи GMP+ в умовах ТОВ «Поліссяагрокорм» Рівненської обл.

Результати захисту магістерських робіт

 

Груп

Кількість студентів

Оцінки

Середній бал

5

4

3

2

1

17

8

9

-

-

4,47

     Екзаменаційна комісія відмічає, що більшість студентів при захисті магістерських робіт показала високий рівень підготовки, всі роботи виконані на актуальні теми і мають практичну цінність та відзначає роботи: Черевашка Д.І., Прилипко К.Я., Генчевської О.М., Волинець А.В., Тєтєріна О.С., Тєтєріної В.В., Чечко М.В., Шилюка В.М.

     Екзаменаційна комісія порекомендувала до впровадження наступні роботи:

  1. СОУ «Українська гостинна садиба. Вимоги до засобів роміщення та надання послуг»;
  2. Елементи СУБХП при виробництві комбікормів в умовах ТОВ «Поліссяагрокорм» Рівненської обл.;
  3. Елементи СУЯ та системи управління безпекою та гігієною праці в умовах ТОВ «Елеватор Агро»;
  4. Елементи системи екологічного менеджменту в умовах ДП «Березнівське лісове господарство» Рівненської обл.;
  5. Елементи СУБХП при виробництві фруктів сушених-в`ялених.

     Автори відповідно: Генчевська О.М., Сапожнікова І.С., Тєтєріна В.В. та Тєтєрін О.С., Ціпан А.С., Прилипко К.Я.

     ДИПЛОМ З ВІДЗНАКОЮ:

1. Черевашко Денис Ігорович
2. Прилипко Христина Ярославівна
3. Шилюк Віталій Михайлович
4. Тетєріна Вікторія Вікторівна
5. Тетєрін Олександр Сергійович
6. Волинець Анна Володимирівна
7. Генчевська Олена Михайлівна

     ЗВИЧАЙНОГО ЗРАЗКА:

1. Баранець Євгеній Олександрович
2. Воробей Ірина Миколаївна
3. Дем'яненко Руслан Олегович
4. Іваненко Руслан Федорович
5. Микитчик Ольга Юріївна
6. Очколяс Олександр Володимирович
7. Сапожнікова Ірина Сергіївна
8. Синяк Віталій Ігорович
9. Ціпан Алла Сергіївна
10. Чечко Марія Володимирівна

     Викладачі та співробітники кафедри сердечно і щиро вітають випускників з успішним захистом! Бажаємо подальших творчих успіхів, злетів професійного і особистісного характеру, натхнення, життєвих перемог! Нехай ця сходинка на шляху вашої освіти стане відправною точкою до професійного життя і спонуканням до саморозвитку й надалі.

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook