Ольга Шахворостова і Галина Терновик – серед переможців конкурсу «Харчові технології-2019» Благодійного фонду Бориса Колесникова
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь у конкурсі «Харчові технології-2019», котрий проводився під егідою Фонду Бориса Колесникова у Національному університеті харчових технологій.
За головний приз – поїздку до Німеччину на Міжнародну виставку з виробництва кондитерських виробів та снеків – змагалися 80 кращих, в т.ч. і 7 наших студентів. А магістр Ольга Шахворостова («Проект з виготовлення м‘ясних чіпсів») та четвертокурсниця Галина Терновик («Проект сімейної пекарні та її гостей з фізичними особливостями») увійшли в число переможців і наприкінці січня відправляться в Кельн на виставку ISM 2019.
Людмила Тищенко,
доцент кафедри технології м‘ясних, рибних та морепродуктів