Студентка-міжнародниця стала учасницею ІІІ форуму «Студентство – авангард державотворення»

3 грудня 2018 року

22-24 листопада 2018 р. понад 70 студентів із усіх куточків України стали учасниками ІІІ форуму «Студентство – авангард державотворення», що зібрався у санаторії «Пролісок» (смт. Козин).

 
 
Протягом роботи форуму учасники розширили свої знання стосовно участі студентства в революційних подіях в Україні, сформували стійкі погляди на основі історичних фактів та налагодили зв’язки, щодо співпраці з питань розвитку молодіжної політики. Студенти спілкувалися з безпосередніми учасниками революцій, дізналися про особливості адвокатських кампаній, поетапність їх реалізації, обговорили інші дієві механізми налагодження діалогу між представниками громадянського суспільства та органів державної влади, здобули навички вільного та свідомого громадянина. 
 
 
 
 
 
 
Учасники мали можливість не лише обговорити питання організації та координації інформаційно-просвітницької роботи у сфері національно-патріотичного виховання, а й дізнатися про вклад студентства в процеси українського державотворення.
 
 
 
 
 
 
Результатом наполегливої праці та дискусій стало чотири проекти заходів національно-патріотичного виховання для студентської молоді в Україні. Форум пройшов у творчій, невимушеній атмосфері спілкування та наукового пошуку.
 
Ірина Майстренко,
студентка групи МВ-18001б,
Сергій Білан,
завідувач кафедри
міжнародних відносин і суспільних наук
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook