Майбутні керівники відзвітували про закінчення останньої практики

18 листопада 2018, 12:28

Закінчилася виробнича (переддипломна) практика у магістрів другого року навчання спеціальності «Управління навчальним закладом», яку вони проходили у:

– Київському регіональному вищому професійному училищі будівництва – Запаско Ганна, Коломієць Юля;
– Ірпінському економічному коледжі – Дзюземова Олена;
– Київському професійно-педагогічному коледжі імені Антона Макаренка – Кузьмінський Богдан;
– Київському фінансово-правовому коледжі – Харченко Сергій;
– Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою – Мельник Валерій, Панов Богдан, Охрімчук Віталій, Беньковський Сергій та інші.

Магістри ознайомилися з роботою, умовами праці та колективом закладів освіти. За результатами своєї діяльності заповнили щоденник практики, підготували доповіді для звіту в університеті.

Захист виробничої (переддипломної) практики відбувся у формі дискусії. У доброзичливій формі студенти обговорили всі позитивні і негативні моменти трудової діяльності майбутніх керівників закладів освіти.

Магістри відмітили, що адміністрація баз практики надавала їм велику допомогу у зборі матеріалів для дипломного проектування та для виконання програми практики. Були призначені досвідчені керівники, які своїми знаннями і досвідом допомагали успішно працювати над завданнями практики. В результаті, виробнича (переддипломна) практика була виконана студентами у повному обсязі.

Колектив кафедри методики навчання та управління навчальними закладами щиро дякує керівникам практики за увагу і підтримку наших студентів, а також висловлює велику подяку директорам коледжів і училища: Михайлову Сергію Івановичу, Щербак Ользі Іванівні, Петровичу Василю Сергійовичу та Новак Аллі Олександрівні за достойну організацію виробничої (переддипломної) практики у ввірених їм закладах освіти.

Валентина Яковлева,
доцент кафедри методики навчання та управління навчальними закладами

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook